« Tillbaka Aktuellt 6 March 2018

Vi välkomnar vår nya medarbetare Åsa Runnberg

Vi blir fler på Consultus och har glädjen att välkomna en ny medarbetare. Åsa Runnberg har lång erfarenhet som HR chef med kompetens inom ledar- och företagsutveckling. Vi är lite nyfikna på Åsa och ställde några snabba frågor till henne:

Vem är du?

Jag är bosatt i Barsebäckshamn med make och två snart utflugna barn. Jag är lite av en allätare när det gäller intressen; golf, skidor, böcker, mat och dryck. Allra roligast är dock att resa och uppleva nya länder och plaster. Det finns alltid en ny resa med i planerna!

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har lång erfarenhet som HR chef och av ledningsgruppsarbete på bolag- och koncernnivå. Jag har arbetat mycket med förändringsledning, omställning, verksamhetsutveckling med fokus på att utveckla och implementera kunddrivna företagskulturer. Jag har erfarenhet av transport, logistik, service och flygbranschen.

Vad är det roligaste du vet?

Professionellt är det när en organisation lyckas förklara det komplexa och svåra att bli enkelt och begripligt, att vända motstånd till engagemang och framgång.

Vad gör dig glad?

När resultatet av ett långsiktigt förändringsarbete ger positiv effekt i både kund- och medarbetarmätningar. Nöjda kunder=nöjda medarbetare!

Vad har du för förväntningar på oss på Consultus?

Jag ser fram mot samarbetet med Consultus erfarna konsultteam och att ytterligare få utveckla min kunskap inom förändringsledning och change management.