« Tillbaka Aktuellt 21 June 2018

Digital Darwinism i Almedalen

Ledarskap, digitalisering och förändringsledning

Kom förbi oss under Almedalsveckan och kombinera mingel med att lyssna på spännande på debatter och föredrag från våra experter inom digitalisering och samhällsnytta.

Möt oss i trädgården på Mellangatan 27,
onsdagen den 4/7 med start redan från kl 13:30

AGENDA

13:30-14:15 Spelmarknaden avregleras

14:30-15:00 Digital Darwinism – Consultus

15:00-16:30 Mingel

Eftermiddagen startar med en debatt om Spelmarknaden som inom kort omregleras.
Från 1 januari 2019 ges alla licensierade aktörer samma möjlighet att konkurrera på den svenska spelmarknaden. Vad innebär det för konkurrensen och får vi ett bättre konsumentskydd och högre säkerhet i spel? Hur kommer spelaktörer att efterfölja svensk lagstiftning när det gäller att motverka penningtvätt och matchfixning? Debatt på scen med Ekobrottsmyndigheten, Svenska Spel, Riksidrottsförbundet, Kindred Group och ATG.

Från 14:30 tar Consultus vid och lyfter det högaktuella ämnet kring hur digitalisering påverkar våra förmågor att leda. Seminariet döps till:

Digital Darwinism – förmågan att anpassa sig till framgång!

Digitalisering driver upp förändringstakten och påverkar starkt vår förmåga att leda. Stefan Melander och Berny Einarsson från Consultus låter er ta del av en europeisk studie där över 100 chefer berättar om sina utmaningar och behovet av ett anpassat ledarskap. Vi lär oss förstå hur beslutsprocesser, mindset och digitala dilemman påverkar det nya sättet att leda.

Därefter avslutar Rabih Kanaan, grundare av OpenRatio, med att visa hur man enkelt kan ta ett första steg i sin digital transformation. De visar exempel från verkligheten och hjälper till att superenkelt bygga egna appar med verklig nytta!

Från ca. 15:00 så startar vårt Mingel där du har chansen att prata med oss och våra samarbetspartners om något av dagens ämnen eller annat. Vi bjuder på god mat och dryck i en härlig trädgård i centrala Visby!

Varmt välkommen till Consultus och Softronic’s samtal och  mingel i Almedalen 2018!