« Tillbaka till Nyheter

Consultus och Region Gävleborg har tecknat ramavtal om förändringsledarskap

Aktuellt | 16 feb 2024

Engagerade ledare

Consultus har genom en upphandlingsprocess tilldelats ett ramavtal som omfattar träning av Region Gävleborgs chefer och stödfunktioner i förändringsledarskap – att planera och leda förändringsarbete. Avtalet gäller från februari 2024.

– Att få förnyat förtroende av en uppdragsgivare är alltid bästa kvittot på ett väl utfört arbete, så vi på Consultus är stolta när Region Gävleborg valt oss som leverantör av förändringsledarskap. Vi ser fram emot att i nära samverkan med Regionen genomföra uppdraget på ett inspirerande och utvecklande sätt säger Elisabeth Sköld, Senior organisationskonsult på Consultus.

Region Gävleborg är en politiskt styrd organisation. Bland ansvarsområdena finns folkhälsa och hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Region Gävleborg har ca 6500 anställda och är den största arbetsgivaren i regionen. Region Gävleborg har skapat en attraktiv, välfungerande och välmående plats där flera vill verka, arbeta och leva. Tillsammans ger vi utrymme för människor och möjligheter att växa. Regiongavleborg

Consultus är ett management-/kunskapsföretag som etablerades 1973. Consultus är ett självständigt dotterbolag i den börsnoterade koncernen Softronic AB. Vår affärsidé är att stödja människor och organisationer i förändring. Vår syn på förändring är att det alltid är människor som åstadkommer förändringar. När tillräckligt många arbetar mot samma mål går också förändringen att genomföra. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare för att förstå deras verksamhet och förutsättningar. Vi bygger på det som finns och stöttar med det som behövs. Det är på grunder som dessa vi har lagt upp vårt konsultativa processuella arbetssätt som bygger och föder kundens lärandeprocesser och ägarskap. www.consultus.se.

Softronic Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 405 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se